Главная » 2009 » Июнь » 25 » Глава місії МВФ в Україні Джейла Пазарбазіоглу вважає, що ці галузі падатимуть найбільшими темпами.
Глава місії МВФ в Україні Джейла Пазарбазіоглу вважає, що ці галузі падатимуть найбільшими темпами.
13:19
 
Глава місії МВФ в Україні Джейла Пазарбазіоглу вважає, що ці галузі падатимуть найбільшими темпами.Глава місії МВФ Джейла Пазарбазіоглу прогнозує скорочення експорту української продукції металургії та машинобудування.Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції після завершення наради у президента.
"Очікується, що експорт металургійної промисловості та машинобудування, тобто значних галузей української промисловості, буде падати найбільшими темпами", - сказала вона.

Важкі часи для металургів, схоже, закінчаться не скоро

 Як повідомляв ТСН.ua, згідно з інформацією Держкомстату, виробництво легкових автомобілів в Україні у січні-лютому поточного року скоротилося на 83,2% порівняно з аналогічним періодом 2008 року - до 11,4 тисячі штук.

Обсяги виробництва автобусів за цей же період скоротилися на 88%, до 207 штук, а виробництво вантажних автомобілів скоротилося на 92,6% – до 178 штук.

Суттєво скоротилися і обсяги виробництва сільськогосподарської техніки. Так, виробництво тракторів для сільського та лісового господарства в січні-лютому впало на 97,9%, до 22 штук. Виробництво сівалок скоротилося на 97%, до 45 штук, а борін дискових – на 93,3%, до 41 штуки.

У той же час, металургійні підприємстваза січень-лютий скоротили виробництво основних видів продукції на 34-38%.

Просмотров: 1093 | Добавил: Боярчуков | Рейтинг: 0.0/0 |
Всего комментариев: 0
Имя *:
Email *:
Код *:

Статистика


Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Наш опрос
Повлиял ли кризис на отношение белоцерковчан к проекту БСЗ?
Всего ответов: 155
Форма входа